Pencinta diriku

Pages

Saturday, April 30, 2011

Thursday, April 21, 2011

You're like my bantal busuk, always there to comfort me






I'm full of emotion today..
Until you made my day..
Thank you so much dear..

Wednesday, April 20, 2011

Today is Thursday

Alright buddies, today is Thursday and tomorrow is Friday. We can sing Friday, Friday, Friday song tomorrow...lalalala





I noticed that tomorrow I will go back to Parit Raja. Coz it has been a week since I leave my study there. It’s a study leave right? Suppose to leave it for a while. Ok it’s a joke. Bad joke. This coming Tuesday is my first paper for this semester. I can’t wait. Muahahahaa

Friday, April 15, 2011

Kenapa mata saya bengkak, saya tak mengintai orang mandi pun.


Balik dari dating bersama cik raihan tiba-tiba mata aku rasa pedih semacam,shit! Bangun pagi-pagi tengok mata aku peh...bengkak syiot....yang peliknya apasal la mata aku bengkak tanpa sebarang petanda.Musykil di situ. Nak kata aku mengintai orang mandi? ehm....mana maunyer....Orang cantik lagi bergaya macam aku ni jatuh saham la beb kalau mengintai orang mandi....lain lah kalau macam Dennis Oh....ehem! korang isi tempat kosong la...huhuhu










Sedikit sesi photographer bersama best buddy since secondary school ok. :)

Coach darling




Tiru macam saya




Saya beli happy meal, saya ok




Dapat test 3D to view samsung plasma





erkkk...




Its time for makeover girls!




Nak duit, nak duit ..




Wednesday, April 13, 2011

Bila aku boring aku update blog

Assalamualaikum..

Muka happy tak hingat tu....jom kembali ke sekolah.ayuh ! Tak tau ape hangin cik wani arini nak begambo plak die pagi-pagi....nasib baik pagi tadi muke suci bersih berseri-seri bak kuih puteri ayu.lalala..dalam pic ni aku nampak cam nice je kan...muka innocent, kulit putih melepak, bibir merekah bak delima, tudung kiut ala-ala Tok T..peh...tu korang belum dengar lagi suara aku tu...bak buluh merindu-rindu....ok korang boleh muntah sekarang.haha

Tuesday, April 12, 2011

Yang menyambut tak disambut

Assalamualaikum....ade orang tak?

Ahaa...this is not picture taken from google image ok. Original picture and original cheese cake...nyum nyum la...lembut seperti kapas, rasa yang sedap sehingga umph! kalo korang tak terliur jugak tak tau la ceq nak kata apa.. Kek ini sempena habisnya kelas dan selamat belajar untuk minggu belajar minggu depan...ok aku tipu. Memang nak makan sesaja je...ngidam..hehehe

Monday, April 11, 2011

Tamat sudah persembahan projek akhir bagi sem ini.

Assalamualaikum

Tengah hari tadi maka tamat lah presentation ku pada sem ini. Peh, lega dowh..Beban semua dah lepas. Sekarang masanya untuk struggle for final.But before that, better we go for holiday first.hehe hari khamis ini aku nak balik umah dlu. Lepak-lepak sampai lebam, shopping-shopping tapi tak beli pape and do all those crap stuff.hihi Balik nanti nak study betul-betul...maintain 3pointer, nak sambung master (tekad ku) :)


Saturday, April 9, 2011

Siapa yang tengah rindu, sila angkat tangan macam sayer ~


Dulu kita satu jiwa, satu impian,
Susah senang kita bersama,
Namun itu semua,
Hanya sementara,

Hanya lagu yang menjadi ingatan,
Hanya lagu yang menjadi kenangan,
Seandainya masa itu kembali semula,
Inginku memiliki lebih dari tu,,

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir,
Ku terima perpisahan ini,
uuuh..

Roda-Roda

.Assalamualaikum.

Sudah agak lama aku tidak berbicara panjang di laman ini. Bukan apa, banyak idea sebenarnya tapi bila tekan new post...terus hilang ilham..haih..Tapi takpe, kerana Dora datang lagi !! hehe Ok kembali serius, kerana aku nak berbicara hal yang serius. Serius? seserius blogserius. Mengenai kehidupan aku selama lebih dua tahun di bumi Johor. Aku akui, ia bukan suatu hal yang mudah. Penuh ranjau dan duri.

Aku rasa, aku banyak belajar tentang perangai (pe'el) manusia berbanding pelajaran ku di sini. Ya, true no doubt. Macam-macam aku rasa sepanjang tempoh ini. Seperti haruan makan anak, makan kawan dan banyak lagi. Tapi aku tabah, syukur ke hadrat Allah masih ada yang sayangkan aku. Menjadikan aku lebih dewasa dan matang bila membuat keputusan. Aku marah bila ada orang dengki padaku. Tapi apa harus aku buat? melawan bukan caraku, aku hanya diam dan mencari penawar bagi segala kedukaan. Aku redha, pasrah menempuh hidup ini.  

"Kalau orang mengata kita, kita senyap je
sebab pahala mereka datang pada kita 
dan dosa kita pergi pada mereka.."

p/s : Kalau dah susah sangat, kita bakor jer ! haha

Wednesday, April 6, 2011

I say ooah, I love u Moah ..

I Like u from the start,
                      u Melt my Icy-heart,
                                                   and now its Burning Hoot~~

Monday, April 4, 2011

Aku suka kenyataan Jimmy Shanley..

Assalamualaikum,
Selesai menyiapkan tugasan,aku sempat menyelak akhbar Metro. Kisah tuntutan kembali taat terhadap isteri Jimmy Shanley telah menarik perhatian aku.

 "Walau sekaya, secantik, sebijak mana pun isteri, suami masih di tempat pertama. Jika dia ingkar perintah suami, dia mengingkari perintah Allah"


Memang Terbaiklah. you go man !

Sunday, April 3, 2011

Saturday, April 2, 2011

Nawaitu harus diletakkan pada koordinat dan paksi yang tepat ")

..Assalamualaikum..
.

Pengalaman hari ini mengajar kawan-kawan satu Uni, satu Kediaman tentang Adobe Photoshop dan Macromedia Flash..
.
Sesi penyampaian cenderahati ")
.


Tenaga pengajar bergambar bersama AJK biro penerbitan
.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...