Pencinta diriku

Pages

Monday, January 31, 2011

My poor Giraffe


Kecian caye punyer girafah ni.. dulu elok, comey, mantop...skang dah bute...wuwuwuwu


I'm picture me with you..

remember the time when we hunt for a movie..

remember the time when we eager to try something new..

remember the time when i exhausted..
you cheer me up..

Honestly..
I miss the time when we are together 
:)

Sunday, January 30, 2011

Nice Weather

GooD Evening Guys!!

harini very the nice weather la...daripada pagi aseb hujan jer.....ermmmm sejuk banget sih :)
makan blueberry cheese cake with se7en up sambil menonton perlawanan di antara Datuk Lee Chong Wei dan Lin Dan...yes!!! Lin Dan menang...heheheeh kena buang negara aku jap agi ni sokong orang luar...muahahaha

Saturday, January 29, 2011

Pengalaman Ajar Dak lepasan SPM

Assalamualaikum,
tepat sebulan yang lalu aku sempat ter-ajar budak lepasan spm. hehe memang aku lambat update pasal benda ni, sebab baru sekarang aku rajin.ade kau kisah? amboi kasaQ ayat minah ni...hehehe

I admit its a new experience, a very good experience for me. Personally, i'm proud of myself. This is my third part time job and yet, i'm still a student. and, yeah i'm still 21.hahakk

Kembali pada citer adeq-adeq ku..mereka ini pelajar pintar taw, selalu jer buat saya pening dengan karenah mereka (sambil tangan di dada,mata di atas) muahaxx ingat lagi time aku ajar mereka Macromedia Flash, bukan main excited tengok video flash yang aku tayangkan pastu upload kat FB kata dorang punye masterpiece. kukaka ade plak yang percaya tu, eksen tol mereka-mereka ni.huhuhu



Kuang asam gelugur panggil aku kak dah.LOL



Saturday, January 22, 2011

G.G

Semalam hubby aku cakap aku tak sesuai pakai tudung yuna  :(    nampak muka yang bulat lg bulat...uwaaaaaaaa












p/s:  yeap, aku giler glamer...kau hader?

Friday, January 21, 2011

Mengerjakan Sendi-sendi

..Assalamualaikum..

Phew..semalam kalau korang nak tahu (taknak taw pom still aku nak bagitau) aku turun training futsal..mula-mula macam takut-takut nak join, yelah...train dengan player U kot,gerun sikit la. Tapi lepas motivasi dari kak fad, aku semangat nak meredah onak dan duri training futsal..hehe seronok beb! coach pom jenis yang mesra alam,kitorang memang have fun tak ingat la der! banyak yang aku belajar semalam..contoh macam mane nak control bola, jaga kawasan and paling penting macam mane nak flexible kan badan..praktis gerak kaki ala-ala zaQuan gitu.huhuhu 

Well, pagi tadi plak aku and wani dengan penuh kesemangatan bangun pagi and merasmikan stadium baru UTHM (err...stadium ke?) teeetttt...hehe 3x pusing je,main gym sikit then posing2 macam tak biase?? hahaha

wuwuwuwuwuw




haha,yang ni aku tak ley blah tol !




tolong la bawak aku pegi playground.ples3




takde orang boleh la aku meroyan sesorang :P




motif?




yeah !



aha aha



gambar cik wani ade 1 je...kuikui 


Tuesday, January 11, 2011

Tak tahu nak tulis tajuk entry ape?

Yes. Tajuk entry paling mudah aku boleh fikirkan ketika ini. Hehe..minggu ini adalah minggu pertama untuk tahun 2 semester 2. Assignment sudah ade (jangan banyak tanya),tapi kelas dah settle for this week. Therefore, aktiviti hari ini senang, simple, dan enjoy je kerja. At first, kitorang (means zaza n wani or pendekkan jadi zawani) :P pergi ke library UTHM dan membuat sedikit pinjaman buku. Ok, mention "sedikit" di situ tapi berat ya amat. Yelah international books...tebal bukan main,nak mengangkat nye lagi la..huh! cerita nak melambak je kau ni zaza,ape main point kau kat sini? tampor nak?hahaha

settle the ting things itu, perut pun dah bernyanyi lagu isabella sedikit punya syahdu dan mendayu-dayu. krek krok krek krok. Kitorang terus check in arked dan melantak nasi sekenyang-kenyangnya. Eh,korang aku tetiba cam malas giler la kan nak sambung cerita aku ni....lagi pun korang dah boleh agak ape aku buat pastu kan? korang fikir-fikirkan lah ending yang sesuai k.wakakakaakakaa


Girls Hang Out from siti salwani on Vimeo.

p/s mane mak budak ni??culik kang~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...