Pencinta diriku

Pages

Thursday, December 23, 2010

I want to be a billionaire so freakin' bad !

Assalamualaikum..hehe (mood baik) so tajuk entry kita dalam arti kata lain adalah. shalalala....hehehe harini first day mengajar SMATTAJ.....i'm tellin u ols aktiviti mengajar ini agak menyeronokkan tapi,bile ko sampai kat umah tepat pukul 6.30 pm. gedebak ! penat lah..capek ah!

hadui...pastu dalam kepale otak kau dok pikiaq besok nak ajar ape?? yes. Balik dalam keadaan yang penat, pastu korang kena (kena aka mesti aka wajib) buat preparation untuk mengajar besok plak..fuh (kesat peluh)

actually aku bleh dikatakan 90% kuasai modul yang diberi. Tapi aku tensen tak ingat dengan benda alah satu ni (citer nak gempakkan) itu harus... Macromedia Flash...aiyoo itu flash manyak susah waa....(act benda itu simple tapi rumit ckit) ceh...alasan....

aku nak berterima kasih banyak pada kak syirah yang banyak membantu aku malam ini. Jasamu Akan Ku Kenang housemate ku...ihihi cakap banyak tak payah la kan ni ha gambo flash aku buat tadi..

Window title "kete ku jalan"
.
.
.
haruslah keta jalan dek, 
.
.
.
Kalau tak jalan.. kasi babab itu buntut keta sampai jalan!
LOL

Sunday, December 19, 2010

header

Harini penat bermain dengan photoshop. natijahnya itik sebagai header (temporary jaa)

Saturday, December 11, 2010

Fail Baca Peta

Tuk tuk tuk. Haloo, anybody home? hehe 111220102046. status: baik-baik jer (maklumlah memang budak baik) Recently, hari ini aktiviti agak ringan je. Ke seremban menghadiri kenduri kahwin sedara belah ayah. Well, bertempat di country club, agak elite majlis berkenaan.. siap ade red carpet, tarian zapin diiringi muzik alatan tradisonal.nak sebut tak tahu..alaa..yang ade dalam filem pontianak sundal bermalam-malam tu.heheehe tak silap aku pengacara majlis itu tadi adalah pengacara TV3, tapi tak perasan muka atau namanya.

inilah alat muzik yang dimainkan tapi theme wedding die gray ;)


ehem! bertolak sebelum tengah hari tadi, aku dilantik sebagai pembaca peta ke majlis tersebut. Alahai, dah lepas je tol seremban,aku bajet dalam hati, ok kot...aku boleh handle benda ni. Elok-elok melepasi jusco kitorang sesat.hahahaii, klakor...puncanya kita mesti masuk simpang betul-betul lepas jusco bukan terus lagi (zaza sila ingat perkara ini sampai bila-bila ya!) mesti...hehe beberapa kali aku garu kepala dek tak faham dengan peta, atau peta yang tak nak memahami aku..kui kui..

selepas jusco ingat ingat

Kalau nak diikutkan bukan hari ini je aku sesat. Semalam time nak pergi shah alam, berpusing-pusing peta tu aku dok belek-belek tapi tak dapat-dapat jugak. Haha last-last sampai asnb da tutup (serius aku rase cam nak maki je pak guard tu) ada ke patut pukul 4 dah tutup? aduh, dah la aku datang dari jauh (walaupun bukan aku drive) tapi relevan la sikitkan...haih! minggu depan terpaksa pergi balik (macam mana nak pergi sendiri?) confirm aku dah tak ingat jalan ^-^

Saturday, December 4, 2010

Chuck Review

HohO, hari tu dah janji nak review sikit pasal Chuck kan?? yup...aku dah setel watch chuck 3 dan  tak sabar nak tengok sambungan siri 4 chuck...walawey, apO nak dikatO? memang best lah!


Agent Bartowski

Abilities:

Super Intersect

The Most Hated Guy




Agent Walker

Abilities:

Stunning

Girl Most Dream Body



Bryce Larkin

Abilities

Gorgeous!



Agent Shaw

Abilities:

Is there any? hehe

To handsome to be bad guy! ah


haha huhu hihi review mende la ni zaza woi...simple sangat ha...hehe mane boleyh citer lebih-lebih boy-boy and girl-girl  ^-^ Korang kenalah tengok cerita ini sendiri ha....aku jamin tak rugi lah..This is J.Bond 21 century..modern...high-technology....seriously, siapa boleyh terfikir nak buat cerita begini beb? Ok aku review sikit lagi..hehehee


  • Bila morgan termakan pujuk rayu chuck, die mesti cakap : SOLD! (hehe mcm nk jual barang je..)
  • Casey yang suka bersikap dingin,ala-ala cool..bila marah atau tak suka akan wat bunyi : Heh...heh...(sambil wat muka ketat) hehehe
  • Tak pasal-pasal je Awesome dengan Morgan terlibat sama dalam aktiviti CIA..lucu la..
  • Chuck slalu blur-blur bila diberi task baru....bila tanya lagi sekali baru jawab : COPY THAT!
  • Lester..aduh...aku takleyh nak kata ape la watak Lester ni...die bajet giler kentang punye cool...padahal same taraf je bodohnya ngan Jeff tu...adeih...lawak mungguh deh~~~
  • Aku suka surprise element yang ditonjolkan dalam drama ini.....giler beb, siapa sangka Bryce Larkin btol-btol dah mati...sob..sob..(ntah-ntah die hidup plak nanti ek....arap-arap arr)teeheee...
  • Ceh, memula aku ingat Shaw is another prince charming nominees for Sarah...but ceh,,,,really the jahat ko! menci ah~
  • Fuiyoo...rupe-rupenya family chuck ni memang family spy la....tak sabar nak taw ape jadi pada Frost..!!

Randomly Pick

DK1 hall - C.N.I live presentation
.
.
.

BP Mall Pool Center
.
.
.


Outside BK20 kot.nth..hehe
.
.
.


Sunway Piramid Lobby
.
.
.

Raja Fustal, Parit King
.
.
.


Strawberry Farm, Genting Highland
.
.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...