Pencinta diriku

Pages

Monday, November 29, 2010

Sepintas Lalu

~~~~~~~~Haish~~~~~~~
ha...ngeluh2 elok benor la tu...hehehe
act aku just ambil sedikit ruang wat post baru..hahahha
aku capek wey, tadi baru habis 2 paper, tomorrow another paper..
hah!! kalo nak diikutkan time study week ni memang aku menyepi sikit dari Pessbuk. hahaa rajin nye aku menelaah buku...oh tidak! (seperti website tu) act aku byk menghabiskan masa menelaah chuck 3 n 4, korea sane jepun sini...hehehe study2 jgk, hiburan mesti! hehehe pastu skang ni aku ngah angau ngan Bruno Mars...hehe si kiutt tu...best lagu die....sekian itu sajer...motif?? xde!!hahahaha

Saturday, November 27, 2010

Sunday, November 14, 2010

Aku ini Wanita Biasa

Hari ini hari ahad, 14 hb 11 2010 jam 2109. hurm...aku sedih sangat hari ini. Aku tertunggu-tunggu hari ini untuk date bersama mister N. Well, dah takde rezeki nak wat camne..dapat jumpa pom kejap then sume aktiviti tergendala akibat masalah-masalah teknikal yang aku sebagai manusia biasa tak dapat elak..

hurm..Nape aku sedih? First,agak lama dah kami tak jumpa....nape aku double sedih? hurm..lepas ini kami akan bercuti dan dia akan balik kg yang agak jauh dari kediaman aku...hurm..tetiba aku rase nak nyanyi lagu jay sean...baby are you down,down,down.....down......haha itulah aku, bleh wat lawak lg even hati sangat sedih...sowkey la. kita sebagai manusia biasa hanya dapat merancang,plan sana, plan sini...tapi Tuhan yang menentukan semua itu bisa terjadi or tak..eh, aku ni ada bakat la nak ganti Usman Awang...heheehe nak bersastera konon.

Huhu, believe or not, its time to move on bebeh..looking forward n jalani hidup ini seperti biasa. Next week, aku exam...preparation still macam 50:50. wow? 50%? tak...maksud aku 50:50 dalam pale otak aku ni nak study ke tak...haha

Dulu, aku xtaw ape yang bestnyer blog-blog ni...erm, tp sekarang aku mula meniti kenikmatan dalam berblogging. Kita ada kebebasan untuk berkata-kata tp masih ada batasannya..ini semua aku belajar dalam subjek etika before this. Terima kasih kepada penyokong-penyokong dan pengundi-pengundi saya hik hik pasannyer..tanks korang yang follow blog aku...next time give some comment atau pon leave your blog link. I can't reached you guys. tak bleyh nak follow korang balik sebab xtaw korangnye blog link. Akhir kata, majulah diriku demi nusa dan bangsa LOL!



p/s: Entry kali ini aku agak berleter ;P

Thursday, November 11, 2010

Haih

Act, tadi macam ada something aku nak share kat blog ni. Tapi tak jadi plak,biarlah ia berlalu..tido dulu k.huhu

Sunday, November 7, 2010

Hang out time 1

heheheheheheehe
Hari ini sangat best, hang out ngan cousin-mezen ;)
Lunch at bangi with my family, and then we all are heading to One Utama except my daddy, mummy and my big brother.Yang lain-lain seakan-akan lupa diri membolosi diri di One Utama. hehe

Seronok taw. ape yang seronok? Actually this is our first time hang out ngan sepupu-sepapat.
Jarang-jarang ada chance camni, so we all trying to do something new (ok grammar hancur...;P)..
Kitorang try main Softball kat level UR (i don't know what does it mean) atas sekali, which is outdoor...kat citu ade court futsal lg...xpernah taw pom...huhu anyway, agak best, coz 1 token bleyh dapat 15x hayunan bola ke arah kau!haha dari 15 aku dpt belasah 7...ok la beb first trial~not bad....ni muka jakun aku xsbr nk main (bola dtg,dpt hayun...terus jerit cam gila)hahahaha memang bengong~

Saturday, November 6, 2010

Nate

Phewwwww!@#$%&

ok aku akui entry kali ini agak ganas!
argh...aku rase korang2 yg bergelar perempuan pom pernah merasai ape yang aku rasai ketika ini.
JEALOUS!
(huruf besar ye di situ)
perempuan jenis ini aku klasifikasikan sebagai bengong tahap dewa level yang ke-51.
ahaaa..ko bajet ko lawa la? laki aku minat kat ko?? ko memang jenis perempuan yang tut dan tut menggedik nak mampos~~~~erghhhhhh!!!

(yes! aku jeles) ok dah tu jek.

Tuesday, November 2, 2010

Makan-makan

Erkkk,smlm pegi rengit coffee
kenyang sgt...tanx to my fwen syg sbb blanje mkn..hehe


wuuuuu...muko lapo giler :P


 cepat-cepat....mkn kamera kang bru taw..huhu


eh-eh 


Yeah,itu die nc lemak sy...mkn smpi licin nyum3

Monday, November 1, 2010

GamogeN

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ok...takde motif pom r itu..

sbnyer xde bnda pom nk citer,
tp sekadar luahan rasa seorang gadis yg menghidapi gastrik..
die nk bgtaw teman tapi mesra die selama ini 
mkin hari mkn menghilang sedikit demi sedikit,


uwaaaaa Gamogen nk abesh dh..
mhl siot benda ni kalo nk beli lg,
eeeee tunggu aku naik pas cuti,
klo mampu baru beli..
ermm...tgk la c gadis malang itu tgh bersedih,
akan ketiadaan "teman" nye itu

                     wuwuwuwwuwuuwu :O


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...