Pencinta diriku

Pages

Thursday, September 29, 2011

Keep in mind

Sekali aku tak percayakan kau, sampai bila-bila pun begitu. Trimas.

Monday, June 20, 2011

Release please

Check out fun and awesome youtube video. nice catch!


First time tengok video ni, ama like OMG awesome dude. abaden, this is fake buddy.




Ingatkan real jer.Khairul Fahmi kena lempang tu.ok just act.




Ada Johan.hehe




No other words but muahahahahaa

Sudah mendaftar sebagai pemilih?


Rekod tidak ditemui. Tak daftar lagi noks.

Saturday, April 30, 2011

Thursday, April 21, 2011

You're like my bantal busuk, always there to comfort me






I'm full of emotion today..
Until you made my day..
Thank you so much dear..

Wednesday, April 20, 2011

Today is Thursday

Alright buddies, today is Thursday and tomorrow is Friday. We can sing Friday, Friday, Friday song tomorrow...lalalala





I noticed that tomorrow I will go back to Parit Raja. Coz it has been a week since I leave my study there. It’s a study leave right? Suppose to leave it for a while. Ok it’s a joke. Bad joke. This coming Tuesday is my first paper for this semester. I can’t wait. Muahahahaa

Friday, April 15, 2011

Kenapa mata saya bengkak, saya tak mengintai orang mandi pun.


Balik dari dating bersama cik raihan tiba-tiba mata aku rasa pedih semacam,shit! Bangun pagi-pagi tengok mata aku peh...bengkak syiot....yang peliknya apasal la mata aku bengkak tanpa sebarang petanda.Musykil di situ. Nak kata aku mengintai orang mandi? ehm....mana maunyer....Orang cantik lagi bergaya macam aku ni jatuh saham la beb kalau mengintai orang mandi....lain lah kalau macam Dennis Oh....ehem! korang isi tempat kosong la...huhuhu










Sedikit sesi photographer bersama best buddy since secondary school ok. :)

Coach darling




Tiru macam saya




Saya beli happy meal, saya ok




Dapat test 3D to view samsung plasma





erkkk...




Its time for makeover girls!




Nak duit, nak duit ..




Wednesday, April 13, 2011

Bila aku boring aku update blog

Assalamualaikum..

Muka happy tak hingat tu....jom kembali ke sekolah.ayuh ! Tak tau ape hangin cik wani arini nak begambo plak die pagi-pagi....nasib baik pagi tadi muke suci bersih berseri-seri bak kuih puteri ayu.lalala..dalam pic ni aku nampak cam nice je kan...muka innocent, kulit putih melepak, bibir merekah bak delima, tudung kiut ala-ala Tok T..peh...tu korang belum dengar lagi suara aku tu...bak buluh merindu-rindu....ok korang boleh muntah sekarang.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...